Leren voor de praktijk

boekweit.txt tekst & training is gestart in 2009. Oprichter Marieke Bouwens, eerstegraadsdocent Nederlandse taal- en letterkunde, verzorgt al sinds 1990 trainingen. Naast schrijftrainingen ook trainingen die aansluiten op de werkzaamheden op de kantoorvloer: bijvoorbeeld MS Office, spelling, notuleren, vergaderen met de iPad. Wij beschikken over een groot netwerk aan specialisten op het gebied van communicatie, persoonlijke vaardigheden en management. Omdat organisaties terecht graag een vinger in de pap hebben bij de trainingen die zij inkopen, staat 'maatwerk' bij boekweit.txt hoog in het vaandel. Het trainingsprogramma wordt in overleg bepaald; als u dat wenst, ontwikkelt boekweit.txt passend trainingsmateriaal.

boekweit.txt verzorgt trainingen op uw locatie, een centraal gelegen locatie in Amersfoort, of een gehuurde locatie bij u in de buurt. Individueel of in groepen. De minimale trainingsduur is een dagdeel.

boekweit.txt is als trainer opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) van het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION). Dat betekent dat wij geen btw hoeven te berekenen over trainingen die aansluiten bij uw beroepspraktijk.

Meer over:

Tags: training, coaching, waar, locatie, maatwerk, overleg, hoe lang, duur, trainingmateriaal, werk, praktijk