Opleiders

Als zelfstandig trainer werkt boekweit.txt meestal in opdracht van organisaties die trainingen en opleidingen verzorgen. Dat kunnen opleiders zijn die de overheid bedienen, het mkb of grote bedrijven, advocatenkantoren of zorgorganisaties, maar ook hogescholen en andere reguliere onderwijsorganisaties. boekweit.txt is trots op die veelzijdigheid aan klanten. De uitstekende evaluaties laten zien, dat boekweit.txt zich goed kan inleven in de behoeften en wensen van deelnemers. En bovendien hebben deelnemers (en trainer) een motiverende en leuke dag, of een opleidingstraject dat vertrouwen geeft voor de praktijk.

boekweit.txt werkte en werkt onder meer voor de volgende opleiders: Hogeschool Utrecht, Learnit, Metris Groep, RO-iT, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, NIOW, Bestuursacademie, ictivity, Tilburg University, Language Partners, NCOI, Mark Two en Van Dale Taaltrainingen.

boekweit.txt tekst & training is zelfstandig werkend Geregistreerd Docent CRKBO en staat open voor nieuwe opdrachtgevers.

 

Belastingdienst

Voor de Belastingdienst heeft boekweit.txt vanaf 2007 niet alleen talloze trainingen verzorgd, van foutloos spellen tot verweerschriften schrijven, maar ook cursusmaterialen ontwikkeld en geredigeerd. Schrijven is voor belastingdienst-medewerkers meestal 'maar' een instrument: het hoort erbij om je werk goed te kunnen doen. Wij zijn er dan ook heel trots op dat boekweit.txt na een training vaak hoort: "Ik dacht dat het saai zou zijn, maar je hebt me de ogen geopend. Ik ga meteen aan de slag!"

Kleine bedrijven

Kleine bedrijven draagt boekweit.txt een warm hart toe. En zeker als zij een ideële doelstelling hebben. Wij zijn dan ook heel blij als zij ons benaderen om mee te denken over hun marketing en communicatie. Soms zorgt boekweit.txt dat hun offertes net even overtuigender worden. In andere gevallen helpt boekweit.txt met de verwoording van hun ondernemersvisie of hun webteksten. Tenslotte is niet iedere ondernemer een schrijver of verkoper.

Ook een meedenker nodig?

Neem contact op